• Certificeringen

  Als transparant bedrijf, laten we je graag zien welke contracten en certificeringen wij bezitten. Zo weet jij met wie je in zee gaat. Onderstaand vind je de certificaten en contracten die Avema bezit.

  KvK uitreksel

  kvk logo avema

  Avema Wegenbouw BV. is opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Wil je meer over ons bedrijf weten of heb je onze gegevens nodig? Dan kun je onze gegevens vinden in het KvK uittreksel.

  > Bekijk ons KvK uittreksel.

  Kwaliteitsplan

  Om de kwaliteit van het verwerkte asfalt te kunnen waarborgen, hebben wij een kwaliteitsplan opgesteld. Hierin vind je diverse punten die we uitvoeren om de beste kwaliteit te leveren.

  > Bekijk ons Kwaliteitsplan.

  ISO certificering

  iso certificaat avema

  Bij Avema evalueren en verbeteren (waar nodig) onze processen en producten. Hiervoor zijn wij dan ook ISO gecertificeerd.

  > Bekijk ons ISO certificaat.

  VCA certificaat

  vca certificaat avema wegenbouw

  VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat leggen we bij Avema de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

  > Bekijke ons VCA certificaat.

  WKA verklaring

  Het asfalteren van een weg of stuk grond is een hele klus. Wij snappen dan ook goed dat je meer over ons wilt weten, voordat je met ons in zee gaat.

  > Bekijk onze WKA verklaring.

  Leerbedrijf

  fundeon erkend leerbedrijf avema

  Avema is een erkend leerbedrijf. Een titel om trots op te zijn als je het ons vraagt. Met dit beeldmerk laten we zien dat we mbo-studenten opleiden.

  > Bekijk ons Erkend leerbedrijf certificaat.

  G-rekening overeenkomst

  Avema zendt personeel uit en hiervoor hebben wij een G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee we alleen de loonheffingen en/of de btw kunnen betalen.

  > Bekijk onze G-rekening overeenkomst

  Meer weten?

  Ben je op zoek naar meer informatie over Avema? Bekijk dan onze over ons pagina. Heb je vragen over onze certificaten of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.