Wegenbouw Drenthe

Ben jij op zoek naar een partner in wegenbouw in de provincie Drenthe? Bij Avema ben je aan het juiste adres. Hierbij werken we samen met diverse partners in Drenthe. Omdat wij asfalteren door heel Nederland, hebben we veel ervaring. Wij asfalteren wegen, bedrijventerreinen en andere projecten, zoals wegen in de recreatiesector. Ben jij benieuwd wat wij met wegenbouw in Drenthe voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Asfalteren in Drenthe

Bij Avema Wegenbouw werken we voor diverse sectoren door heel Nederland. Zo asfalteren we ook in Drenthe. We leveren al sinds 1995 met plezier en deskundig vakmanschap het beste asfalt. Zo zijn we actief voor de industriesector en recreatiebranche. Maar ook asfalteren we overheidsprojecten en agrarische projecten in Drenthe. Wil jij privé een oprit of erf asfalteren in Drenthe? Ook dan zorgen we voor het beste asfalt.

Wij gaan regelmatig aan de slag voor agrarische bedrijven in Drenthe. Hierbij helpen we agrarische bedrijven graag bij het aanleggen van een sterke asfalt-oplossing. Een goede ondergrond is bij deze bedrijven namelijk erg belangrijk. Zo wordt er in sleufsilo’s bijvoorbeeld zuurbestendig asfalt gebruikt. Dit omdat zuren uit het voer deze silo’s kunnen aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij speciaal asfalt dat bestand is tegen de zuren uit het voer.

In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project in Drenthe. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren voor particulieren in Drenthe

Wij asfalteren voor verschillende projecten en instanties, maar kunnen ook asfalteren voor particulieren in Drenthe. Dit doen we omdat de vraag naar particulier asfalt toeneemt, omdat goede bereikbaarheid een steeds groter belang speelt.

Wij gaan voor jou aan de slag met particuliere toepassingen zoals het asfalteren van opritten. Asfalt is de perfecte keuze voor een oprit omdat het een fijne ondergrond en prettige rijervaring biedt. Daarnaast heb je er vrijwel geen omkijken meer naar jouw oprit wanneer je deze laat asfalteren.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Drenthe

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Drenthe en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Drenthe deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Drenthe.

Service van Avema

Ben je op zoek naar een partner in wegenbouw in Drenthe? Dan is Avema de partner die je zoekt. Wij staan voor je klaar voor ieder soort asfalt-project in Drenthe. Wij werken snel en bij ons worden er nooit concessies gedaan op het gebied van kwaliteit. Heb jij een vraag over wegenbouw in Drenthe? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs kijken graag met je mee! Bel vrijblijvend via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je met al je vragen!