Wegenbouw Alkmaar

Avema Wegenbouw B.V. is de juiste partner op het gebied van asfalteren voor opdrachtgevers door heel Nederland, waaronder Alkmaar.

Asfalteren in Alkmaar

Sinds 1995 helpen we bij Avema Wegenbouw B.V. mensen met hun asfaltprojecten in Alkmaar. Onze expertise en ervaring ligt op het gebied van zowel kleine als grote asfalt- en asfalt herstelwerkzaamheden. Of het nu gaat om de aanleg van nieuwe wegen of asfalt herstellen, Avema Wegenbouw B.V. kan je helpen met jouw project. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren in Alkmaar en andere delen van Nederland.

Asfalteren of asfalt leggen in Alkmaar

Wil je een particuliere weg laten asfalteren in Alkmaar en genieten van een gladde, duurzame rijervaring? Avema Wegenbouw B.V.is de juiste partner voor al je asfaltbehoeften. We hebben jarenlange ervaring in het asfalteren en leggen van nieuw asfalt op particuliere wegen door heel Nederland.

Er zijn verschillende soorten asfalt waar je uit kunt kiezen. We bieden verschillende opties voor asfaltering. Er wordt rekening gehouden met het soort verkeer dat op de weg rijdt, de omstandigheden waarin de weg zich bevindt en de kosten. Of het nu gaat om een oprit, parkeerplaats of toegangsweg, een goed geasfalteerde weg is niet alleen functioneel, maar voegt ook waarde toe aan jouw eigendom.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de kosten voor een particulier om asfalt te leggen in Alkmaar

Als je als particulier overweegt om een weg te asfalteren in Alkmaar, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de kosten van zo’n project. Het is belangrijk om te realiseren dat deze kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de grootte van het te asfalteren gebied en de kwaliteit van het asfalt dat je kiest. Over het algemeen zijn de kosten voor het asfalteren van een particuliere weg vergelijkbaar met de kosten van het asfalteren van een openbare weg.

De kosten voor nieuw asfalt liggen bij Avema Wegenbouw B.V. relatief laag door een voordelige prijs per m2. Het asfalteren van een weg zoals een oprit is meestal goedkoper dan het bestraten ervan, wat veel mensen niet beseffen. Asfalt is zeer duurzaam, waardoor het beter bestand is tegen schade en weersinvloeden. Daarom is het zinvol om meer te investeren in asfalt als je een duurzame verharding voor je (particuliere) weg wilt.

Wegenonderhoud in Alkmaar

De stad Alkmaar staat bekend om zijn prachtige grachten, historische gebouwen en charmante straatjes. Om deze charmante stad te behouden, heeft Alkmaar vakkundig wegenonderhoud nodig. Het is belangrijk om te investeren in de infrastructuur van de stad om de veiligheid van de bewoners en bezoekers te waarborgen en ervoor te zorgen dat de wegen in goede staat blijven.

Wegenonderhoud in Alkmaar is daarom een prioriteit en er wordt hard gewerkt om de wegen in topconditie te houden. Naast het verbeteren van de wegen, draagt het bij aan het aantrekken van toeristen die graag willen genieten van de prachtige omgeving van Alkmaar en ontdekken wat de stad allemaal te bieden heeft.

Onderhoudsmethoden

Het onderhouden van wegen is van groot belang voor de veiligheid en het comfort van weggebruikers. Er zijn verschillende onderhoudsmethoden beschikbaar voor asfalteren en sommige blijken effectiever te zijn dan anderen. Een van de meest gebruikte methodes is het periodiek vullen van scheuren en gaten in het wegdek, omdat deze kleine problemen voorkomen dat de conditie van de weg snel achteruitgaat. Een andere veelgebruikte methode is het overlagen van een nieuwe laag asfalt op het bestaande wegdek, wat de levensduur van de weg aanzienlijk kan verlengen. Hoewel er verschillende methodes beschikbaar zijn, is het belangrijk om de meest effectieve methode te kiezen om ervoor te zorgen dat wegen in goede conditie blijven voor alle gebruikers.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan bij wegenbouw bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Friesland je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw.