Asfalteren van twee nieuwe sleufsilo’s

Na de zomer gaat het mais weer uit de sleufsilo’s, waardoor de silo’s  leeg zijn. Het perfecte moment om de sleufsilo’s opnieuw te laten asfalteren. Zo deden wij dit een tijdje geleden bij Theo Olislagers in Gilze. Wij asfalteerde twee nieuwe sleufsilo’s van 1.300m² met zuurbestendig asfalt.

Hoe gingen we te werk?

De specialisten van Avema Wegenbouw gingen tijdens het asfalteren van de sleufsilo’s nauwkeurig en snel te werk. Voordat wij begonnen met het asfalteren, werden de wensen van de opdrachtgever doorgesproken. Hierdoor leveren wij precies waar de opdrachtgever om vraagt. Door het snelle handelen, kon het bedrijf van Theo de sleufsilo’s binnen enkele dagen weer gebruiken.

Sleufsilo’s asfalteren met zuurbestendig asfalt

Bij het asfalteren van de sleufsilo’s wordt er gebruik gemaakt van zuurbestendig asfalt. Asfaltbeton dat niet zuurbestendig is, kan worden uitgevreten wanneer het in aanraking komt met verschillende zuren. In sleufsilo’s wordt vaak voer opgeslagen wat veel zuren bevat, in deze situatie is de keuze voor zuurbestendig asfalt dan ook erg geschikt. Door de samenstelling van het asfalt krijgen zuren geen kans om het asfalt aan te tasten. Daarnaast is zuurbestendig asfalt vloeistofkerend. Dit soort asfalt wordt veel gebruikt in de agrarische sector.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren van sleufsilo’s? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36. Of ben je op zoek  naar een wegenbouwbedrijf? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres!

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Erf asfalteren in Bergen

    Sleufsilo’s en erf asfalteren van circa 6.000 m² Meer informatie
  • Bedrijventerrein asfalteren in Ermelo 

    Uitbreiding bedrijventerrein van circa 3.600 m² aan asfalt Meer informatie