Renoveren bedrijventerrein in Best

Het bedrijventerrein van Pavaca in Best was aan een renovatie toe. Toch is dit niet altijd even makkelijk en komt het renoveren van een bedrijventerrein niet altijd uit. In Best gingen onze collega’s aan de slag om binnen een week het bedrijventerrein te renoveren. Zo hadden bedrijven op het terrein zo min mogelijk last van de renovatie. Wil jij weten wat we op het bedrijventerrein van Pavaca in Best allemaal hebben gedaan? Lees dan onderstaand artikel.

Bedrijventerrein renoveren

Een stuk asfalt zal in de loop van de jaren verouderen. Het kan zo zijn dan het asfalt afbrokkelt of verzakt. Dit was ook het geval bij het bedrijventerrein in Best. Avema is hier ingeschakeld om het bedrijventerrein te renoveren.

 

De werkzaamheden rondom het renoveren van het bedrijfsterrein van Pavaca in Best bestonden uit:

 • Het frezen en vegen van aansluitingen t.p.v. de kolken en aansluitende verhardingen.
 • Het profileren en verdichten van de puinbaan op een deel van het terrein (700m²)
 • Het aanbrengen van een kantlaag (dubbele strek betonklinkers) langs het hele terrein.
 • Het asfalteren van een onderlaag ter plaatse van de puinbaan (700m²)
 • Het asfalteren van een tussenlaag waar nodig (1.000m²)
 • Het volledige terrein voorzien van een nieuwe deklaag (2.800m²)
 • Het aanbrengen van diverse soorten belijning.

 

Toen na een week het bedrijventerrein werd opgeleverd, zag het er weer als nieuw uit; dit zorgt voor een goede toegankelijkheid van de bedrijven op het terrein. Er is weer voldoende parkeergelegenheid en er is geen hinder meer door gebroken asfalt. Hierdoor is de situatie een stuk veiliger.

Asfalt renovatie bij Avema

Bij Avema ben je aan het juiste adres voor het asfalteren van diverse projecten. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar asfalt voor recreatieparken, industrieterreinen, agrarische terreinen, particuliere terreinen en overheidsprojecten. Maar naast het aanbrengen van nieuw asfalt hebben we ook veel ervaring met het repareren van bestaand asfalt. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten asfalt en helpen je graag bij de renovatie van asfalt. Neem contact met ons op voor advies op de reparatie van asfalt.

Wil je meer weten?

Wil jij meer weten over dit renovatieproject in Best of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor asfalt reparatie of renovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

 • Asfalt repareren in Ouddorp

  Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie
 • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

  Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie