Oprit asfalteren in Leusden

Afgelopen maand asfalteerde wij een oprit en parkeerplaats voor een woning in Leusden. Hierbij gingen onze specialisten professioneel te werk. We asfalteerde de oprit van ruim 600 m². Bij Avema krijgen we steeds meer aanvragen voor het asfalteren van particulieren grond. Dit omdat asfalt een onderhoudsvriendelijk product is, dat voor een goede toegang en fijne rijervaring zorgt.

Asfalteren voor particulieren bij Avema

Naast dat we bij Avema gespecialiseerd zijn in het asfalteren van projecten zoals recreatieparken, industrieterreinen en overheidsprojecten, leggen we ook asfalt voor particulieren. Dit maakt Avema de juiste partij voor het asfalteren van particuliere projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van particulier asfaltverharding. Laat je oprit asfalteren of erf asfalteren.

Hoe gaan we te werk bij het asfalteren van particulieren projecten?

Wij beschikken over het meest geavanceerde materieel, waarmee we alle voorkomende asfaltwerken kunnen uitvoeren. Wil jij particulier asfalt laten aanbrengen? Dan zijn wij dé partner op het gebied van particulier asfalteren. Bel ons vandaag en wij maken binnen 48 uur een afspraak met je om de plannen door te spreken en het project te bekijken.

Wil je meer weten over asfalteren bij particulieren?

Wil jij meer weten over dit project in Leusden of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren voor particulieren projecten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

 

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Opritten asfalteren in Ens

    Asfalteren particulier van ruim 1.100 m² op twee terreinen. Meer informatie
  • Straat asfalteren in Almere

    Weg asfalteren van circa 2.750 m² voor VVE de Horizon. Meer informatie