Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

Avema Wegenbouw is ook in te zetten voor het aanleggen en restaureren van asfalt op parkeerterreinen. Zo deden we dit voor de McDonald’s in Veenendaal. Het asfalt op de parkeerterreinen en in de McDrive was aan vervanging toe. Onze specialisten hebben het asfalt wat er lag verwijderd en met nieuw asfalt een nieuw parkeerterrein neergelegd. Er is tijdens het aanleggen van asfalteren van dit parkeerterrein ruim 1900 m² asfalt gelegd.

Hoe gingen we te werk?

Tijdens het opknappen van het parkeerterrein van de McDonald’s in Veenendaal hebben we als eerst de bestaande deklaag verwijderd. Deze was oud en hier vielen de gaten in. Bij het verwijderen van de oude deklaag zorgen we ervoor dat het oude asfalt beton ook wordt opgeruimd. Toen dit was gedaan hebben we de nieuwe deklaag aangebracht. Hierbij gaan wij professioneel te werk. Binnen enkele uren lag de nieuwe deklaag.

Nadat de nieuwe deklaag was afgekoeld, hebben we ook de nieuwe belijning aangebracht. Door nieuwe, duidelijke belijning te plaatsen is het voor de gebruikers weer duidelijk waar ze kunnen parkeren.

Parkeervakken asfalteren met Avema

Het asfalteren van parkeervakken zorgt voor een goed onderhouden en duidelijke parkeergelegenheid. Mensen kiezen er nu eenmaal voor om hun auto te parkeren op een parkeerplek die goed onderhouden is. Bij Avema zijn we gespecialiseerd in het asfalteren van parkeervakken. Zo asfalteerde wij bij dit project de parkeervakken van de McDonald’s in Veenendaal, maar hebben wij ook al vele andere projecten voorzien van asfalt van de beste kwaliteit.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of een van onze andere projecten, of wil jij weten wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36. Of ben je op zoek  naar een wegenbouwbedrijf? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres!

Belijning mac donalds Avema

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren in Ouddorp

    Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie
  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie