Erf asfalteren in Maarssen

Wist je dat Avema ook voor infrabedrijven en loonwerkers asfalt kan leggen? Voor Edwin Verdam Maarssen – een grond-, weg- en waterbouwbedrijf – hebben wij het asfalteren van een erf uitgevoerd. Het aangebracht asfalt heeft een 6,5 cm onderlaag en 3,5 cm deklaag.

Voor veel bedrijven in de agrarische sector is een geasfalteerd erf niet meer weg te denken en bijna noodzaak geworden. Reden hiervoor is het gemak. Een geasfalteerd erf is namelijk een stuk gemakkelijker te onderhouden dan een erf met een andere ondergrond, zoals klinkers. Bovendien is asfalt bestand tegen het gewicht van de machines die worden gebruikt tijdens het werk, zodoende is het belangrijk dat er een stevige ondergrond ligt. Avema is gespecialiseerd in het aanleggen van erven en denkt graag met je mee over hoe we jouw erf kunnen renoveren.

Waarom zijn een goede onderlaag en deklaag zo belangrijk?

De onderlaag en deklaag van asfalt hebben een belangrijke functie. De onderlaag moet ervoor zorgen dat het asfalt niet scheurt en de deklaag is er voor de bescherming. Een goede onderlaag zorgt ervoor dat het asfalt langer meegaat.

Waarom is een asfalteren van een erf zo belangrijk?

Een veelvoorkomend asfaltwerk voor particulieren is het asfalteren van een oprit of een toegangsweg naar een (boeren)erf. Deze wegen moeten namelijk bestand zijn tegen veel gewicht en veel druk.  Asfalt is in dit soort gevallen een goede keuze. Het is namelijk waterdicht.

erf asfalteren in maarssen boerenerf laten asfalteren geasfalteerd erf in maarssen erf laten asfalteren

Waarom een erf laten asfalteren?

Het asfalteren van een erf heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgen de onderlaag en deklaag ervoor dat het asfalt lang meegaat. Daarnaast is asfalt ook waterdicht. Dit is handig als je een sloot of greppel naast het erf hebt. Asfalt zorgt ervoor dat het water niet in de grond kan trekken en dat er geen onderhoud aan de weg hoeft te worden gedaan.

 • Een geasfalteerd erf is makkelijk schoon te maken en onderhouden.
 • Een geasfalteerd erf zorgt ervoor dat water niet in de ondergrond dringt.
 • Een geasfalteerd erf is bestand tegen het gewicht van machines en voertuigen.
 • Een geasfalteerd erf ziet er mooi uit en geeft een nette indruk.
 • Een geasfalteerd erf is gemakkelijk in gebruik.

Het asfalteren van een erf is dus een goede keuze als je een weg of toegangsweg naar het erf wilt laten aanleggen. Het is belangrijk om te weten dat een goede onderlaag en deklaag ervoor zorgen dat het asfalt langer meegaat. Avema kan je helpen met het asfalteren van jouw erf.

Wat is een goede soort asfalt voor een erf?

Er zijn verschillende soorten asfalt. Het is belangrijk om de juiste soort te kiezen, want niet alle asfaltsoorten zijn geschikt voor een erf. Een goede keuze is bijvoorbeeld asfaltbeton. Deze asfaltsoort is sterk, duurzaam en zorgt ervoor dat de boer gemakkelijk met zijn zware voertuigen over het erf kan rijden.

Avema gebruikt alleen de beste soorten asfalt voor haar projecten. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van asfalt en kunnen je helpen met het kiezen van de juiste asfalt oplossing.

Wil je meer weten?

Avema kan jouw erf ook voorzien van een mooie asfaltconstructie. Wij hebben ervaring met diverse projecten en helpen je graag verder! Neem contact met ons op via 0342 – 45 13 36 of info@avema.nl.

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

 • Asfalteren van twee nieuwe sleufsilo’s

  Asfalt leggen bij Theo Olislagers in Gilze Meer informatie
 • Bedrijventerrein asfalt renovatie in Best

  In Best heeft Avema grootschalige renovatie van het bedrijventerrein uitgevoerd van ruim 2.800 m². Meer informatie