Erf asfalteren in Abcoude

Bij Avema houden wij ons bezig met verschillende soorten varianten van asfalteren. Zo zijn wij afgelopen maand langs geweest bij veehouderij mts. Snoek- van Wijngaarden te Abcoude. Waar wij het erf en twee sleufsilo’s onder handen hebben genomen met een oppervlakte van circa 1.800m². Wil jij meer weten over hoe wij dat hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Hoe ging Avema te werk in Abcoude?

Wanneer Avema wordt ingeschakeld om te asfalteren, komt er eerst een specialist langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen met de opdrachtgever gaat de specialist in gesprek over de wensen. Waarnaar de specialist vervolgens op zoek gaat naar een passend en nauwkeurig plan. Dit wordt in korte lijnen besproken met de opdrachtgever. Hierdoor komt de opdrachtgever nooit voor verrassingen te staan.

Erf asfalteren door Avema

Zo zijn wij aan de slag gegaan met het asfalteren bij Mts. Snoek van Wijngaarden, een veehouderij in Abcoude. We gingen allereerst van start met het al bestaande erf. Bij de asfalt onderlaag hebben wij de gaten uitgefreesd en een tussenlaag asfalt aangebracht. Vervolgens hebben wij er een volledig nieuwe deklaag overheen gedraaid. Het erf ziet er nu weer nieuw uit en er kan weer jaren van worden geprofiteerd.

 

Bij veehouderij Mts. Snoek- van Wijngaarden in Abcoude hebben wij ook twee sleufsilo’s geasfalteerd. Waarvan de een nieuw door ons is aangelegd. Bij de bestaande betonnen sleufsilo hebben we een tussenlaag een zuurbestendige deklaag aangebracht. De zuurbestendige deklaag is noodzakelijk als we spreken over de agrarische sector. Dat komt omdat ‘normaal’ asfalt uit kan vreten als het in aanraking komt met verschillende zuren uit het gras of mais. Dat wil je als veehouder niet. Daarom hebben wij er voor gekozen om zuurbestendig asfalt te gebruiken als deklaag van de sleufsilo.

 

Bij de nieuwe sleufsilo hebben wij in overleg de wanden met Bosch beton aangebracht. Deze sleufsilo is geplaatst op een bestaand stuk erf. Hier lag al een goede onderlaag asfalt. Maar voor een sleufsilo moesten daar nog meerdere lagen overheen. Daarom zijn wij te werk gegaan met het uitvullen van een tussenlaag van het afschot in de sleufsilo. Als laatst werd dit afgewerkt met een zuurbestendige asfaltlaag. Binnen een dag konden de sleufsilo’s alweer gevuld worden, dat is het voordeel van asfalteren door Avema.

Een asfalteer klus voor Avema?

Ook op zoek naar een partner in een asfalteren? Neem dan contact op met de specialisten van Avema. Haal inspiratie uit onze andere projecten, wij helpen jou namelijk graag bij het asfalteren van de industriëleagrarischerecreatieve en particuliere sector. Dit doen wij in alle hoeken van Nederland, van Enschede tot Haarlem, Avema staat voor je klaar.

asfalteren-abcoude asfalteren-abcoude

asfalteren-abcoude asfalteren-abcoude

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalteren van twee nieuwe sleufsilo’s

    Asfalt leggen bij Theo Olislagers in Gilze Meer informatie
  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie