Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

Avema is ook in te zetten voor particulieren asfalteren. Zo zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en asfalteren van erven. Zo hebben wij ook dit erf in Oldebroek opnieuw geasfalteerd. Bij een erf renovatie gaan wij nauwkeurig te werk en zorgen wij ervoor dat het erf binnen enkele uren opnieuw is geasfalteerd.

Hoe gingen we te werk?

De specialisten van Avema Wegenbouw gingen tijdens de renovatie van dit erf als eerste aan de slag met het verwijderen van de oude deklaag. Deze was, zoals op de foto’s te zien, vervallen, oud en niet meer goed bereikbaar. Na het verwijderen van het oude asfalt, wordt al het afval meteen opgeruimd. Nadat het oude asfalt is verwijderd en opgeruimd, heeft ons team een nieuwe deklaag aangelegd. Dit zorgt weer voor een sterke ondergrond voor het agrarische bedrijf.

Betonnen erf renoveren bij een agrarisch bedrijf

Voor veel bedrijven in de agrarische sector is een geasfalteerd erf niet meer weg te denken en bijna noodzaak geworden. Door het gewicht van de machines die worden gebruikt tijdens het werk, is het belangrijk dat er een stevige ondergrond ligt. Avema is gespecialiseerd in het aanleggen van erven en denkt graag met je mee over hoe we jouw erf kunnen renoveren.

Voor het asfalteren van erven in de agrarische sector gebruiken wij asfaltbeton. Dit soort asfalt in sterk en zorgt ervoor dat de boer gemakkelijk met zijn zware voertuigen over het erf kan rijden. Voor dit project hebben wij alleen het erf geasfalteerd, waar wij gebruikt hebben gemaakt van asfaltbeton. Voor andere projecten in de agrarische sector asfalteren wij ook met zuurbestendig asfalt. Dit soort asfalt wordt gebruikt in voerkuilen. De zuren in het voer kunnen namelijk het asfalt aantasten. Met zuurbestendig asfalt wordt dat voorkomen.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor erf renovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36. Of ben je op zoek  naar een wegenbouwbedrijf? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres!

Betonnen erf asfalteren

Betonnen erf asfalteren

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie
  • Asfalt repareren in Ouddorp

    Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie