Bedrijventerrein asfalt renovatie in Best

Het bedrijventerrein in Best heeft een opknapbeurt gehad! En zo’n opknapbeurt is niet altijd even makkelijk. Onze collega’s zijn in Best aan de slag gegaan om het bedrijventerrein binnen een week te herstellen en te repareren. Daarbij moeten de bedrijven op het terrein zo min mogelijk hinder van de renovatie ervaren. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden en renoveren van een bedrijventerrein? Lees dan verder.

Bedrijventerrein onderhouden

Het is logisch dat asfalt in de loop van de jaren verouderd. Hoe je dit kunt zien is dat het asfalt gaat afbrokkelen of verzakken. Bij het bedrijfsterrein van Pavaca in Best, was dit het geval. Om het afbrokkelen en verzakken te voorkomen en te renoveren, moet het bedrijventerrein onderhouden worden. Bedrijven die gebruikmaken van het terrein, willen hier natuurlijk geen overlast van ervaren. Het is daarom belangrijk dat het onderhoud zo snel mogelijk uitgevoerd wordt.

Wat deed Avema in Best

Avema begon met het vrijmaken van het bedrijventerrein. Dit doen we door middel van een grove schoonmaakbeurt. Alle losse delen van het asfalt, zoals stenen en zand, worden verwijderd. Daarna begonnen we met het frezen en vegen van aansluitingen t.p.v. de kolken en aansluitende verhardingen. Dit is een belangrijke taak voor het behoud van de waterhuishouding. Vervolgens zijn we de puinbaan van het terrein gaan profileren en verdichten. Dit was ongeveer een oppervlakte van 700m². Daarnaast brachten we een kantlaag langs het hele terrein aan met effectieve dubbele strek betonklinkers. Bij de kantlaag, hebben we de onderlaag van de puinbaan (ook 700m²) geasfalteerd. Om het goed en kwalitatief af te werken, hebben we waar nodig een tussenlaag van ongeveer 1000m² geasfalteerd. Uiteindelijk is het hele terrein voorzien van een nieuwe asfalt deklaag van ongeveer 2.800 m². Als laatste heeft Avema de belijning aangebracht die nodig was op het bedrijventerrein.

Toen het bedrijventerrein werd opgeleverd, na een week, zag het er weer als nieuw uit! Bedrijven die gebruik maken van het terrein, waren erg te spreken over de kwaliteit van het werk, de veiligheid en de snelheid waarmee Avema het terrein heeft opgeknapt. Wil je ook een bedrijfspand, parking of ander terrein laten renoveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Voor                                                                           Na

Bedrijfsterrein repareren in Best     Bedrijfsterrein repareren in Best

Bedrijfsterrein repareren in Best     Renoveren bedrijventerrein in Best

Renoveren bedrijventerrein in Best     Renoveren bedrijventerrein in Best

Asfalt renovatie bij Avema

Bij Avema ben je aan het juiste adres voor het asfalteren van diverse projecten. Zoals het asfalteren van bedrijventerreinen, wegen, parkeerplaatsen en parkings. Ook kunnen wij helpen bij projecten voor recreatieparken, industrieterreinen, agrarische terreinen, particuliere terreinen en overheidsprojecten. Wij beschikken over alle benodigde machines en kennis om jouw project tot een succes te maken. Avema is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van wegenbouw. Wij zijn een erkend aannemer met de juiste certificaten en verzekeringen. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent! Avema staat voor kwaliteit, veiligheid en snelheid. Wij leveren altijd maatwerk want geen project is hetzelfde. Wil je meer weten over onze diensten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wil je meer weten?

Kijk dan eens naar onze andere projecten voor meer informatie. Of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren in Ouddorp

    Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie
  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie