Asfalteren bedrijfshal in Katwijk aan Zee

Avema Wegenbouw bv. werkt niet altijd buiten. Voor dit project gingen wij in een bedrijfshal aan de slag. In Katwijk aan Zee voorzagen wij een bedrijfshal van circa 800 m² van een combinatiedeklaag. Opdrachtgever: Schaddé en van Dooren. Een goede samenwerking met een prachtig resultaat. Al zeggen we het zelf!

Hoe ging Avema te werk?

Bij het aanleggen van de combinatiedeklaag in de bedrijfshal in Katwijk aan Zee gingen onze specialisten nauwkeurig en snel te werk. Het asfalteren in een bedrijfshal gaat altijd net iets anders. Voordat we beginnen met het aanleggen van een combinatiedeklaag, worden de wensen van de opdrachtgever in kaart gebracht en de mogelijkheden besproken. Onze specialisten konden daarna snel handelen, waardoor de bedrijfshal binnen no-time was geasfalteerd.

Bedrijfshal asfalteren met combinatiedeklaag

Bij het asfalteren van deze bedrijfshal werd er vaak gebruikgemaakt van een combinatiedeklaag. Dit is een extra stevige soort asfaltbeton. Een combinatiedeklaag is zoab gevuld met betonslurry , . Door de sterke eigenschappen van deze twee soorten asfalt te combineren, wordt er een asfaltlaag met de eigenschappen van beton aangebracht. Een combinatiedeklaag kan in tegenstelling tot normaal asfalt wel goed tegen puntbelastingen. ook wordt er een voegloos karakter gecreëerd. Dit zorgt voor verschillende voordelen. Zo is een combinatiedeklaag duurzaam, slijtvast en voegloos. De perfecte laag voor bedrijventerreinen, in de agrarische sector of de industrie.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over dit project in Katwijk aan Zee of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren van bedrijventerreinen of bedrijfshallen met de combinatiedeklaag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Asfalteren rotterdam

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Bedrijventerrein asfalteren in Ermelo 

    Uitbreiding bedrijventerrein van circa 3.600 m² aan asfalt Meer informatie
  • Asfaltbeton leggen op een bedrijfsterrein

    Combinatiedeklaag asfalteren van circa 1.900m² in Barneveld. Meer informatie