Asfalt repareren in Ouddorp

Avema is in te zetten voor het asfalteren van grote projecten in diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld de industrie of recreatiebranche. Daarnaast kun je ons ook benaderen voor particulier asfalteren. Maar ook wanneer een asfaltverharding een opknapbeurt nodig heeft, kun je Avema inschakelen. Dit gebeurde bij het volgende project in Ouddorp. Avema werd ingeschakeld voor het opknappen van een bestaande asfaltverharding van een kleinschalig vakantiepark. Weten hoe we te werk gingen? Lees onderstaand project.

Asfalt opknappen in Ouddorp

Voor dit project gingen we aan de slag met het opknappen van circa 500 m² asfalt van een vakantiepark in Ouddorp. De VVE had ons benaderd, omdat het asfalt toe was aan vernieuwing. Ze schakelde Avema in voor asfaltreparatie en asfaltonderhoud. Omdat het asfalt nog redelijk goed was, konden we aan de slag met het opknappen van de asfaltverharding. We begonnen met het frezen van delen in de asfaltverharding die echt aan vervanging toe waren. Vervolgens brachten we een tussenlaag aan in de gefreesde bakken. Om het helemaal af te maken ging er nog een nieuwe deklaag over het bestaande asfalt heen. Het resultaat: een bestaande asfaltverharding met een geheel nieuwe look.

Asfalt opknappen bij Avema

Hoe sterk asfalt ook is, in de loop van jaren zal het verouderen. Het kan zo zijn dat het asfalt afbrokkelt of verzakt. Erg vervelend, als je het ons vraagt. Om te voorkomen dat het volledige terrein of stuk asfalt moet worden opgeknapt, is het belangrijk om tijdig asfaltonderhoud of asfaltreparatie uit te voeren. Door het asfalt op tijd op te knappen met een duurzame reparatie, blijft een terrein veilig en bereikbaar. Avema is de aangewezen partner als het gaat om asfalt reparatie.

 

Ieder stuk vervallen asfalt kun je laten opknappen door Avema. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het opknappen van diverse asfaltprojecten. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar asfalt voor recreatieparkenindustrieterreinen, agrarische terreinen en particuliere terreinen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten asfalt en helpen je graag bij het repareren van asfalt. Neem contact met ons op voor advies op de reparatie van asfalt.

Wil je meer weten?

Wil jij meer weten over dit project in Ouddorp of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het opknappen van asfaltverharding? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

asfalteren ouddorpasfalteren ouddorp

asfalteren ouddorpasfalteren ouddorpasfalteren-ouddorpasfalteren ouddorp  asfalteren ouddorpasfalteren ouddorp

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie
  • Frezen op het bedrijventerrein van Dyka

    Frezen en asfalteren van circa 800 m2 aan reparatievakken Meer informatie