Opritten asfalteren in Ens

Afgelopen maand asfalteerde wij de opritten van twee buurmannen uit Ens. Ze kwamen met een gezamenlijke vraag om de twee terreinen tegelijk te asfalteren. Steeds meer particulieren vragen naar asfalt, omdat ze een goede toerit belangrijk vinden. Voor de buurmannen in Ens asfalteerde we ruim 1.100 m² aan oprit en steeg. Wil jij meer weten? Lees dan verder!

Oprit asfalteren voor particulieren en organisaties

Ben je het onkruid tussen je bestrating helemaal zat of wil je je auto kunnen parkeren, zonder gehobbel? Dan is het asfalteren van de oprit de juiste keuze. Bij Avema zetten we het juiste materieel in voor het asfalteren van een oprit. Dit zorgt ervoor dat het asfalt op de juiste manier wordt aangebracht. Daarnaast hoeft het leggen van asfalt helemaal niet duur te zijn. Vaak kost het hetzelfde als het leggen van bestrating.

Het asfalteren van een oprit brengt verschillende voordelen met zich mee. Asfalt is namelijk een sterke en duurzame verharding. Een geasfalteerde oprit zorgt voor een stabiele ondergrond. Daarnaast krijgt onkruid geen enkele kans en is het eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden. Vele voordelen dus om voor een asfalt oprit te kiezen.

Asfalteren voor particulieren bij Avema

Naast dat we werken voor verschillende sectoren zoals de industrie en recreatie, asfalteren we ook particulier. Wij zijn de juiste partij voor het asfalteren van particuliere projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van particulier asfaltverharding, zoals opritten. Hiervoor gaan we te werk met het meest geavanceerde materieel. Wil jij particulier asfalt laten aanbrengen? Dan is Avema de partner die je zoekt. Door het snelle schakelen zorgen wij ervoor dat er binnen 48 uur een afspraak wordt gemaakt om het project te komen bekijken. Wij maken vervolgens een afspraak om het project uit te voeren.

Wil je meer weten?

Wil jij meer weten over dit project in Ens of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor particulier asfalteren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

asfalteren-ens-oud asfalteren-ens-nieuw-2

asfalteren-ens-oud-2asfalteren-ens-nieuw

 

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Oprit asfalteren in Leusden

    Particulier asfalteren van ruim 600 m² Meer informatie
  • Straat asfalteren in Almere

    Weg asfalteren van circa 2.750 m² voor VVE de Horizon. Meer informatie