Asfaltbeton leggen op een bedrijfsterrein

Een combinatiedeklaag is een asfaltoplossing die vaak wordt gebruikt bij het aanleggen van bedrijventerreinen. Zo ook bij dit bedrijventerrein in Barneveld, waar wij voor opdrachtgever G. van Beek en Zn. circa 1.900m² combinatiedeklaag aanlegde. Hierbij gingen wij met een team ervaren specialisten aan de slag.

Hoe gingen we te werk?

Bij het aanleggen van de combinatiedeklaag in Barneveld gingen onze specialisten nauwkeurig en snel te werk. Voordat we beginnen met het aanleggen van een combinatiedeklaag worden de wensen van de opdrachtgever in kaart gebracht en de mogelijkheden besproken. Daardoor kunnen onze specialisten de perfecte combinatiedeklaag aanleggen. Door het snelle handelen, werd de nieuwe laag asfalt binnen no-time gelegd en kon er al snel verkeer over.

Bedrijventerreinen asfalteren met combinatiedeklaag

Bij het asfalteren van bedrijventerreinen wordt er vaak gebruikgemaakt van een combinatiedeklaag. Dit is een extra stevige soort asfaltbeton. Een combinatiedeklaag is zoab gevuld met beton mortel, ook wel beton genoemd. Door de sterke eigenschappen van deze twee soorten asfalt te combineren, wordt er een flexibele laag met een voegloos karakter gecreëerd. Dit zorgt voor verschillende voordelen. Zo is een combinatiedeklaag duurzaam, slijtvast en voegloos. De perfecte laag in de sector industrie.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren bedrijventerreinen met de combinatiedeklaag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36. Of ben je op zoek  naar een wegenbouwbedrijf? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres!

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Bedrijventerrein asfalteren in Ermelo 

    Uitbreiding bedrijventerrein van circa 3.600 m² aan asfalt Meer informatie
  • Frezen op het bedrijventerrein van Dyka

    Frezen en asfalteren van circa 800 m2 aan reparatievakken Meer informatie