Project: Asfalteren van sleufsilo te Abcoude

Avema heeft de afgelopen maand een sleufsilo geasfalteerd. Een sleufsilo is een silo waarin men bijvoorbeeld gras of maïs kan inkuilen. Een sleufsilo bestaat voornamelijk uit een betonnen vloer met betonnen zijwanden. Avema Wegenbouw kan eenvoudige en specialistische sleufsilo’s asfalteren.

Asfaltwerken: sleufsilo’s

Avema is gespecialiseerd in veel verschillende soorten asfaltwerken. In dit project hebben we een sleufsilo geasfalteerd in Abcoude. Een sleufsilo wordt meestal gemaakt van een asfaltvloer met betonnen zijwanden. Deze wanden hebben veelal een hoogte van ongeveer 1,5 meter. Het is ook mogelijk dat de zijwanden iets hoger worden gemaakt, dit is afhankelijk van het project. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat er een metalen frame rondom de sleufsilo wordt geplaatst. Dit is echter niet altijd nodig.
Bij sleufsilo’s is het ook belangrijk dat er gewerkt wordt naar wat er wordt opgeslagen. Is er bijvoorbeeld een speciale ondergrond nodig? Of zijn er bijzondere putjes nodig in het asfalt etc. 

Asfalteren in Abcoude, wat deed Avema?

In Abcoude hebben we de sleufsilo geasfalteerd voor Den Hartog. De asfaltlaag van de sleufsilo heeft een zuurbestendige deklaag, deze laag is een speciaal soort asfalt wat bestand is tegen zuren. Deze zuren kunnen onder andere afkomstig zijn van sappen van maïs. 

Hoe ging het asfalteren in zijn werk?

Avema heeft voordat ze begonnen met het asfalteren, eerst de putjes aangebracht. Dit zorgde ervoor dat ze later niet in de problemen komen met het asfalteren en ze precies wisten waar de putjes zouden zitten. Nadat alle putjes aangebracht waren, is Avema begonnen met het asfalteren van de nieuwe sleufsilo.

Het resultaat

Het resultaat is een prachtige sleufsilo die beschermd is tegen zuren uit gras of mais. Het asfalt zal niet snel slijten, ook zullen niet snel beschadigingen in het asfalt ontstaan. De sleufsilo zal hierdoor langer meegaan en het onderhoud zal beperkt blijven. 

Meer over asfaltwerken en asfalteren met Avema

Avema Wegenbouw is een toonaangevende aannemer in de wegenbouw en asfaltsector en heeft jarenlange ervaring in het aanleggen, onderhouden en repareren van asfalt. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en een perfecte uitvoering van het werk. Wij leveren maatwerk en denken graag met je mee om tot de beste oplossing te komen.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan je graag te woord!

Telefoonnummer: 0342-451336
E-mailadres: info@avema.nl

 

asfalteren in Abcoude    Sleufsilo Avema Wagen

Sleufsilo Avema Truck    Sleufsilo Avema Wagen Abcoude

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Renoveren bedrijventerrein in Best

    Asfalt repareren van ruim 2.800 m² bedrijventerrein in Best. Meer informatie
  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie