Erf asfalteren in Bergen

Bij Avema zijn we druk bezig met het realiseren van verschillende soorten projecten. Zo realiseerden wij afgelopen maand een erf en sleufsilo’s van circa 6.000 m² rondom een nieuwe stal in Bergen. Jan Hes Loon- en Aannemingsbedrijf was hierbij onze opdrachtgever. Zoals altijd gingen wij nauwkeurig te werk en zorgde wij ervoor dat het erg geasfalteerd werd en dat er nieuw asfalt werd aangelegd in de sleufsilo’s. En dat de samenwerking met Avema in de smaak viel was wel duidelijk!

Hoe gingen we te werk?

De specialisten van Avema Wegenbouw gingen tijdens het asfalteren van de sleufsilo’s nauwkeurig en snel te werk. Voordat wij begonnen met het asfalteren, werden de wensen van de opdrachtgever doorgesproken. Hierdoor leveren wij precies waar de opdrachtgever om vraagt. Door het snelle handelen, kon het bedrijf de sleufsilo’s binnen enkele dagen weer gebruiken.

Erf asfalteren

Een erf asfalteren kent veel voordelen. Asfalt is namelijk sterk en duurzaam, wat zorgt voor een verharding en een stabiele ondergrond. Daarnaast zorgt asfalt ervoor dat er geen onkruid groeit en minder kans is op verzakking. In de winter is een erf van asfalt makkelijker ijs- en sneeuwvrij te houden.

Sleufsilo’s asfalteren met zuurbestendig asfalt

Bij het asfalteren van de sleufsilo’s wordt er gebruikgemaakt van zuurbestendig asfalt. Dit is zuurbestendig, waardoor het niet wordt uitgevreten bij aanraking met zuren. In sleufsilo’s wordt vaak voer opgeslagen wat veel zuren bevat, in deze situatie is de keuze voor zuurbestendig asfalt dan ook erg geschikt.

Wil je meer weten?

Wil jij meer weten over dit project in Bergen of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren van sleufsilo’s? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie
  • Opritten asfalteren in Ens

    Asfalteren particulier van ruim 1.100 m² op twee terreinen. Meer informatie