Asfalteren van Camping de Boersberg te Doorwerth

Avema is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het asfalteren van terreinen. Onlangs hebben wij Camping de Boersberg in Doorwerth geasfalteerd. Doorwerth is een dorpje in de provincie Gelderland, gelegen aan de Rijn. De camping ligt aan de oever van de rivier en is omgeven door prachtige natuur. Het bestaande erf bestond uit asfalt, beton en straatwerk. Wij zijn erin geslaagd om het erf en bestaande inritten te asfalteren. Wil je een offerte aanvragen voor een dergelijk project? Neem dan contact met ons op!

Camping te Doorwerth geasfalteerd, hoe ging Avema te werk?

Wij hebben in overleg met de opdrachtgever bekeken wat het beste is om de boerderijcamping weer keurig te maken en te zorgen dat het water gemakkelijk wegloopt. Hierbij hebben we de inritten en het bestaande erf prachtig geasfalteerd. Er zijn delen straatwerk eruit gehaald en er is een puinbaan ingemaakt zodat wij dit ook konden asfalteren.

De oude asfaltverharding hebben wij waar nodig gefreesd en er een tussenlaag in aangebracht. Daarna hebben wij het bestaande asfalt overlaagd met een nieuwe deklaag. Ook delen van het betonnen deel van het erf hebben wij overlaagd. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Camping de Boersberg weer een mooie entree en erf heeft. In totaal is er voor 1.550 m² aan asfalt gelegd.

geasfalteerde boerderijcamping camping asfalteren asfalteren boerderijcamping De Boersberg boerderijcamping De Boersberg

Wat zijn de voordelen van een geasfalteerd erf?

Het erf van een boerderijcamping is een plek waar veel auto’s komen en gaan. Het is daarom belangrijk dat er een stevige ondergrond is die hier tegen kan. Een groot voordeel van een geasfalteerd erf is dat het onderhoud ervan erg minimaal is. 

Een ander voordeel van een geasfalteerd erf is dat het water makkelijk wegloopt. Dit komt doordat de asfaltlaag een glad oppervlak heeft. Bij een verharding met keien of tegels is dit niet altijd het geval, waardoor er kans is dat er water op de verharding blijft staan. Bovendien is een geasfalteerd erf makkelijker in onderhoud en geeft ook nog eens een nette uitstraling.

Een asfaltverharding is bestand tegen veel verkeer en heeft een lange levensduur. Door de asfaltverharding heeft de camping een nette uitstraling gekregen. Camping de Boersberg is een mooie plek om te vertoeven en heeft door onze inzet weer een prachtige entree en erf. Wij zijn trots op het resultaat!

Wil je meer weten?

Laat je bedrijventerrein, erf of oprit asfalteren door een professional. Avema is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse asfaltconstructies en heeft al vele bedrijventerreinen mogen asfalteren. Wij staan garant voor een mooi egaal resultaat dat jarenlang meegaat.

Kijk eens naar onze andere projecten voor meer informatie. Of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie
  • Project: Asfalteren van sleufsilo te Abcoude

    Asfaltwerken: sleufsilo van 1150 m² Meer informatie