Wegenbouw Amersfoort

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in wegenbouw in Amersfoort? Avema Wegenbouw BV is met een lange staat van dienst dé specialist op het gebied van wegenbouw in Amersfoort. Ons team bestaat uit vakbekwame professionals die al jarenlang ervaring hebben met het uitvoeren van wegenbouwprojecten. Hierdoor zijn wij in staat om een breed scala aan diensten op het gebied van wegenbouw te bieden.

Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte. Hier hebben wij aan veel verschillende projecten gewerkt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel kleine- als grootschalige projecten en werken samen met een netwerk van ervaren vakmensen om het meeste uit elk project te halen. Ben jij benieuwd wat wij met wegenbouw in Amersfoort voor jouw project kunnen beteken? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Asfalteren in Amersfoort

Avema Wegenbouw BV is gespecialiseerd in het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en andere oppervlaktes in Amersfoort. We werken met hoogwaardig materiaal en een team van ervaren vakmensen om ervoor te zorgen dat elk project zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. We kunnen een breed scala aan diensten leveren, waaronder het verwijderen van oud asfalt, het aanbrengen van nieuwe asfalt en asfaltonderhoud. Onze werkzaamheden worden volledig volgens de geldende normen en richtlijnen uitgevoerd.

Sinds 1995 doen wij wegenbouw in Amersfoort en andere delen van Nederland. Avema Wegenbouw BV heeft veel ervaring met wegenbouw in de industrie, agrarische sector en recreatieve branche. Met onze kennis en kunde zijn wij in staat om projecten in deze sectoren te doen slagen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze projecten in Amersfoort en omgeving.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Amersfoort

Ook particulieren kunnen bij Avema Wegenbouw BV terecht voor het asfalteren van hun oprit, terras of ander oppervlakte. Bovendien kunnen wij ook adviseren over welk materiaal het beste gebruikt kan worden, zodat jij er lange tijd van kunt genieten.

Asfalteren biedt een stevige ondergrond die lange tijd meegaat, waardoor er minder onderhoud nodig is. Het heeft ook de voordelen dat het zacht aanvoelt en mooi glad is, waardoor het een mooie uitstraling geeft aan je erf of oprit.

Wat is de prijs per m2 voor wegenbouw in Amersfoort?

Asfalteren of wegenbouw in Amersfoort kan goedkoper zijn dan je denkt. Door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal en een team ervaren vakmensen kunnen de kosten per m2 relatief laag blijven. Door gebruik te maken van Avema Wegenbouw BV weet je zeker dat je project met de grootste zorg en aandacht wordt gerealiseerd. Wij hebben jarenlange ervaring met wegenbouw in Amersfoort en kunnen je daarom adviseren over het beste materiaal en de meest effectieve technieken voor jouw project.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een offerte wilt aanvragen! Wij staan graag voor je klaar.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Onze aanpak bij asfalteren

Bij ons kun je verschillende projecten laten asfalteren. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op het recreatieterrein dat je bezit of een stuk asfalt wilt leggen op een industrieterrein. Of wil je een oprit asfalteren? Wij asfalteren vanaf 100m2. Onze voornaamste taak is het leveren en aanbrengen van diverse soorten asfalt. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Is het asfalt afgekoeld? Dan kun je er binnen één uur weer overheen. Als je kiest voor asfalt kies je voor een kwalitatief sterke ondergrond. Een stuk sterker dan alternatieven én voor een scherpe prijs.

Stappenplan bij asfalt leggen bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag is het berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het aanleggen van nieuw asfalt maken we gebruik van ca. 50% hergebruikt asfalt. Daarnaast zijn onze machines geheel klimaatneutraal, wat ervoor zorgt dat wij milieuvriendelijk asfalt kunnen leggen.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen en het herstellen van asfalt ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij zijn de juiste partij voor asfalteren van verschillende projecten. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over de werkwijze van Avema of heb je aanvullende vragen over asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.

Erf asfalteren voor particulieren en bedrijven

Wil jij als particulier je erf of oprit laten asfalteren of ben je op zoek naar asfalt voor een recreatiepark, industrieterrein, agrarische terrein of overheidsproject? Bij Avema helpen we je graag! Een geasfalteerd erf zorgt ervoor dat je geen onkruid meer op je erf hebt. Daarnaast kun je jouw auto parkeren zonder gehobbel. Wij zetten de beste materialen in voor het asfalteren van een erf, wat ervoor zorgt dat dit altijd op de juiste manier gebeurt en jij de beste kwaliteit kunt verwachten. Ook laten we je zien dat het aanleggen van een geasfalteerd erf niet duur hoeft te zijn. Vaak niet duurder dan het aanleggen van bestrating.

De voordelen van het asfalteren van een erf

Door asfalt aan te brengen op een erf, zorgt je voor vele voordelen. Asfalt is namelijk sterk en duurzaam, wat zorgt voor een verharding en een stabiele ondergrond. Ook zorgt asfalt ervoor dat er geen onkruid groeit en minder kans is op verzakking. In de winter is een erf van asfalt makkelijker ijs- en sneeuwvrij te houden. We hebben de voordelen van een erf in asfalt nog even voor je op een rijtje gezet:

 • Stevige egale verharding
 • Relatief goedkoop in aanleg
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Na aanleg snel te berijden