Terreinonderhoud en reparatie

Een bedrijventerrein van asfalt gaat lang mee, maar in de loop van de jaren kan het toch verouderen, waardoor risicovolle situaties ontstaan. Niet gek want het wordt dagelijks veel gebruikt. Daarnaast zorgt je bedrijventerrein voor de eerste indruk en is het van groot belang dat het mooi blijft.

Hoe sterk asfalt ook is, het heeft geen eeuwige levensduur. Daarom is het goed om tijdig asfaltonderhoud van je bedrijventerrein uit te voeren. Is er echt veel schade door bijvoorbeeld een storm of hevige sneeuwval? Dan kan asfaltreparatie ervoor zorgen dat je je bedrijventerrein weer helemaal gerepareerd wordt. Avema is de aangewezen partner in het uitvoeren van terreinonderhoud en asfaltreparatie. Je wilt natuurlijk ook dat jouw bedrijventerrein veilig en bereikbaar blijft!

Asfaltonderhoud voor bedrijventerreinen en gebouwen

Voor asfaltonderhoud van jouw bedrijventerrein ben je aan het juiste adres bij Avema. Het onderhouden van asfalt is een duurzame manier om zo veel mogelijk uit je asfalt te halen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten asfalt en helpen je dan ook graag bij het onderhouden van het asfalt van jouw bedrijventerrein. Zo kun jij ervan uitgaan dat het asfalt altijd van de beste kwaliteit is.

Waarom moet je terrein en gebouwen onderhouden?

In veel gevallen is het voorkomen beter dan het genezen en ook bij asfalt op bedrijventerreinen geldt dit! Het onderhouden van asfalt zorgt ervoor dat het asfalt langer meegaat en niet het gehele asfalt vervangen hoeft te worden. Je wilt natuurlijk niet dat jouw bedrijventerrein voor een langere periode niet berijdbaar is. Beschadigd asfalt kan heel makkelijk worden hersteld en dit is in de meeste gevallen ook de beste en voordeligste oplossing. Terreinonderhoud zorgt voor het voorkomen van verschillende soorten schade:

 • Schrale oppervlakte
 • Gaten in de weg
 • Scheurvorming
 • Waterplassen
 • Verzakking
 • Spoorvorming
 • Kabelsleuven

Bedrijfsterrein, boerderij, erfgoed of oprit renoveren

Bij Avema kan het allemaal, van onderhoud tot aan complete renovaties. Door onze jarenlange ervaring is geen enkel terrein voor ons onbekend terrein. Van elk (bedrijfs)terrein hebben wij kennis van de juiste bodemsanering voor een succesvolle renovatie die voldoet aan al jouw wensen. Tussen het renoveren van een bedrijventerrein, boerderij of een oprit zit een flink verschil qua kwaliteitseisen. Wij weten precies wat er nodig is om een duurzame renovatie te realiseren, ongeacht de bestemming. Een bedrijfsterrein, boerderij, erfgoed of oprit renoveren zonder zorgen? Dat doe je met Avema.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfaltreparatie voor bedrijventerreinen

Toch kan het zo zijn dat jouw bedrijventerrein zodanig beschadigd is dat terreinonderhoud niet meer voldoende is. Bijvoorbeeld door schade na een storm of ongeluk. Hierbij is het verstandig om ervoor te kiezen je bedrijventerrein te repareren. Hierbij frezen wij het beschadigde asfalt helemaal weg en zorgen wij voor een nieuwe laag asfalt. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten asfalt en helpen je graag bij het repareren van asfalt. Neem contact met ons op voor advies op de reparatie van asfalt.

Waarom asfalt laten repareren?

Vaak wordt er gedacht dat beschadigd asfalt moet worden verwijderd. Dit kan soms het geval zijn en in deze gevallen helpen we je graag bij het asfalt verwijderen, maar dit hoeft zeker niet altijd. Zo kunnen wij schrale oppervlakte, gaten in de weg, scheurvorming, waterplassen door spoorvorming, kabelsleuven, spoorvorming en verzakking ook makkelijk herstellen. Vind je op je bedrijventerrein een van deze soorten schade, dan helpen wij je graag bij het repareren van je bedrijventerrein.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Avema bij terreinonderhoud en -reparatie?

Of het bedrijventerrein nu volledig gerepareerd moet worden of dat we asfaltonderhoud kunnen uitvoeren, wij zijn dé partner die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van asfalt. Dit doen wij al vele jaren voor verschillende partijen. Met al onze ervaring leveren wij de gewenste kwaliteit. Onze specialisten gaan dan ook altijd nauwkeurig te werk. Daarnaast schakelen we altijd zo snel mogelijk. Zo weet jij binnen 48 uur waar je aan toe bent en komt er een specialist bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Veel bedrijventerreinen gingen je voor

Wij hebben veel ervaring met het onderhouden en repareren van bedrijventerreinen. Hier vind je een aantal van deze projecten: