Tuin asfalteren

Steeds meer Nederlanders laten tegenwoordig hun tuin asfalteren. Dit kan bijvoorbeeld de voortuin zijn om een handige parkeerplaats of praktische ruimte te creëren, of de achtertuin om op lange termijn flink te besparen op onderhoudstijd en –kosten. Welke reden u ook heeft om te kiezen voor een asfaltverharding; voor de aanleg ervan vindt u in Avema Wegenbouw B.V. uw ideale partner.

Avema is al sinds 1994 actief in de asfaltwerken en beschikt naast ervaren vakmensen over een breed machinepark. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat verhardingen aan te leggen op grote bedrijfsterreinen, maar verzorgen we net zo gemakkelijk de aanleg van een asfaltconstructie in uw tuin. Uw tuin asfalteren wordt door ons in te schakelen werkelijk een fluitje van een cent.

Waarom uw tuin asfalteren?

Er zijn talloze redenen waarom het asfalteren van uw tuin een goed idee kan zijn. In veel gevallen speelt het onderhoudsaspect een belangrijke rol, met name voor mensen die weinig thuis zijn en die hierdoor weinig tijd aan tuinieren kunnen besteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beroepsgroepen als piloten, vrachtwagenchauffeurs of internationale vertegenwoordigers.

In ons huidige drukke tijdperk met lange werkdagen hebben we simpelweg geen tijd meer om vele uren in de tuin door te brengen. En als we dat dan toch doen, willen we ontspannen in plaats van onderhoud plegen. Uw tuin asfalteren is daarom een uitstekend idee als u krap in de tijd zit en geen omkijken wilt hebben naar de staat van uw voor- of achtertuin.

Tuin asfalteren met decoratie asfalt

Wanneer u er echter voor kiest uw tuin te laten asfalteren, wilt u natuurlijk wel dat het eindresultaat er goed uitziet. Een geasfalteerde tuin is in geen enkel opzicht vergelijkbaar met een traditionele variant, maar hoeft – in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt – helemaal geen kille uitstraling te hebben. Het asfalt kan immers voorzien worden van gezellige elementen zoals tuinmeubelen, planten en andere decoratieve items.

Wie nóg een stapje verder wil gaan, laat zijn tuin asfalteren met speciaal decoratie asfalt. Dit type asfalt is leverbaar in verschillende kleuren en kan bovendien met een minimale laagdikte worden aangelegd. Zo weet u zeker dat het gebied rondom uw woning exact de uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent.

Asfalt leggen: niet alleen voor particulier

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor wegen op recreatieparken maakt Avema gebruik van een speciaal asfaltmengsel dat zich onderscheidt door zijn positieve visuele eigenschappen. Naast zwart, behoren ook kleuren zoals geel, rood en wit tot de uitgebreide mogelijkheden. In de loop der jaren hebben wij al voor talloze parken in Nederland de asfaltverhardingen mogen realiseren.

Tot onze andere opdrachtgevers rekenen wij onder meer bedrijven in de agrarische, industriële en overheidssector. In elke branche spelen weer andere criteria een rol. Zo is voor agrarische bedrijven in de veeteelt de zuurbestendigheid van asfalt een voorname eis, terwijl partijen in de industrie waarde hechten aan een ondergrond met een extreem hoge belastbaarheid. De uit al deze ervaringen opgedane kennis passen wij onder andere toe wanneer wij uw tuin asfalteren.

Asfalt prijs per ton

Net zoals voor particulieren, is de prijs van asfalt zelfs voor de grootste organisaties een belangrijke overweging. Hoewel het bij grote projecten uiteraard meer draait om de prijs per ton, gaat het particulieren voornamelijk om de prijs van asfalt per m². Zeker wanneer u een grote tuin heeft, kan dit een behoorlijk verschil maken in de totale kosten voor het asfalteren.

Gelukkig is asfalt leggen dankzij de relatief lage prijs per m2 een zeer voordelige optie, zeker in vergelijking met alternatieven als bestraten. Meer weten over de kosten van uw tuin asfalteren? Neem contact op via info@avema.nl of bel naar 0342 – 45 13 36.

Avema Wegenbouw B.V.
Sterk in asfalteren!