Asfaltwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in asfaltwerken? Dan bent u bij Avema Wegenbouw B.V. aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van uiteenlopende soorten asfaltverhardingen en beschikken hiervoor over modern materieel. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en efficiëntie in de uitvoering.

Minstens zo belangrijk als de kwaliteit van het gebruikte materieel, is de deskundigheid van onze vakmensen. Al sinds 1994 verzorgen wij gepassioneerd asfaltwerken voor opdrachtgevers in de industrie, agrarische sector, recreatiebranche, overheidsprojecten en particuliere terreinen. Hierdoor weten wij exact welke specifieke eisen er in elke branche worden gesteld.

Asfaltwerken in de industriële sector

En dat komt van pas. Want niet alleen bent u hierdoor gegarandeerd van een snelle uitvoering en service, maar ook van asfaltwerken die aan de strengste kwaliteitseisen in uw sector voldoen. Dit is van groot belang, zoals bijvoorbeeld in de industriële sector waar asfaltverhardingen zeer zwaar worden belast door veelvuldig heen en weer rijden van zwaar materieel.

Het is uitermate belangrijk dat een asfaltconstructie op deze terreinen goed bestand is tegen zelfs de meest extreme condities. Dit is waar we bij Avema gespecialiseerd in zijn. In nauw overleg met u als opdrachtgever verzorgen we de ontwikkeling en aanleg van asfaltwerken die in elke situatie optimaal functioneren. Zo weet u zeker dat u er in de dagelijkse praktijk geen omkijken naar heeft.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier

In de agrarische branche worden weer andere specifieke eisen gesteld aan een asfaltverharding. Zo is een ondergrond van zuurbestendig asfalt een absolute noodzaak voor elk modern veeteeltbedrijf, omdat aanwezige zuren beton uitvreten en er hierdoor stenen in het voer kunnen belanden. In de recreatieve sector worden er daarentegen aan het uiterlijk van asfaltwerken weer hogere eisen gesteld. Zo heeft elke branche zo zijn eigen concrete behoeften.

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in de uitvoering van asfaltwerken voor grote organisaties zoals overheidsorganen, recreatieparken, industriële bedrijven en recreatieve organisaties, leggen wij ook regelmatig asfalt op particuliere terreinen. Wij merken dat de vraag op dit gebied de laatste jaren flink toeneemt, omdat een goede bereikbaarheid via toegangswegen van groot belang is. Tijdig onderhoud van een weg op een particulier terrein is hierdoor bepaald geen overbodige luxe.

Asfalt oprit herstellen of renoveren

Een goed voorbeeld van een populaire particuliere toepassing is het asfalteren van opritten en andere toegangswegen richting de woning. In tegenstelling tot bestraten, resulteert asfalt leggen op een oprit in een stevige en egale verharding die een bijzonder prettige rijervaring biedt en er ook nog eens strak uitziet.

Een asfaltconstructie heeft daarnaast geen voegen of kieren, waardoor de kans op veelvoorkomende problemen zoals verzakken en onkruid nihil is. En is er dan toch een scheurtje ontstaan? Hoewel het relatief eenvoudig is om het asfalt op uw oprit zelf te herstellen of renoveren, kunt u Avema daar uiteraard ook voor inschakelen. Wel zo gemakkelijk!

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan – iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor u er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Avema of heeft u aanvullende vragen over onze asfaltwerken? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen u graag verder.

Avema Wegenbouw B.V.
Sterk in asfalteren!